Tulaga lelei o totigilima nitrile lafoai

Pe i galuega i aso uma po o le olaga i aso uma,totigilima nitrile lafoaiua leva ona avea ma meafaigaluega taua, aemaise lava ona e matua faigofie ona faʻaoga, ae faʻapea foi le soifua maloloina o le siosiomaga.I le taimi nei, e tele ituaiga o totigilima faʻaaogaina, ae sili atu le fautuaina e faʻaoga totigilima paʻu nitrile, aisea e te fautuaina ai lenei ituaiga totigilima, o le a le lelei o ia mea?
Mea muamua lava,totini lima pa'u nitrilemo le malosi malosi ma le alkali, suauu, ma isi mea o loʻo i ai se puipuiga lelei tele, i le taimi lava e tasi e pei o totigilima faʻaaogaina, e leai se tofo, leai se afaina, ma i le gaosiga o le fesoʻotaʻiga i le faʻaaogaina o tekinolosi hypoallergenic, e mafai ona fa'aitiitia le fa'aogaina o totigilima lafoa'i e tula'i mai fa'afitauli allergy pa'u.
O le hypoallergenic e mafua ona o le mea moni e faʻaaogaina i totonu o nei totigilima, nitrile rubber, o se mea mataʻutia lea e gaosia, e le pei o totigilima e faia i le mama vulcanized paʻu, o loʻo i ai polotini e faigofie ona mafua ai le allergies o le paʻu ma e le mafai ona faʻaaogaina e le tele o tagata. tagata e ma'i ile pa'u.Ma e tusa ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia o le gaosiga o le gaosiga ma le gaosiga o tekonolosi, o totigilima paʻu nitrile e sili atu ona vaivai, sili atu ona faʻaogaina le paʻu o le lima, ina ia le faʻaleagaina uma le gaioiga masani o le lima.
Nitrile pa'u totigilima ua mamanuina ina ia gaosia e tusa ai ma taga a le tino, ma o loʻo i ai foʻi se faʻamamaina lelei ma le mafai ona galue malosi, faʻatusatusa i totigilima paʻu vulcanized masani, e mafai ona vave anti-matua, o le faʻaaogaina o le umi o le. o le a umi atu le taimi.
E le gata i lea, o lona faʻaogaina ma le faʻalauteleina o le aafiaga moni e matua lelei lava, i le faagasologa o le ofuina o le lagolago lelei, e tusa lava pe ofuina mo se taimi umi, o le a leai se lagona faʻafefe, e le faigofie ona aʻafia uma ai le faʻaogaina o le toto masani. o le lima.
I le faaopoopo atu i tulaga lelei ua taua i luga, ona o le lanu ototini lima pa'u nitrileua faʻaopoopoina i le tulaga o le gaosiga o mea mataʻutia, o le mea lea o le gaosiga o totigilima i le vaetamaina o le soʻotaga, e le faigofie ona i ai le faʻafitauli o le mou.

 


Taimi meli: Ian-11-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou